Nederlands English
010 - 4151866


Oud Messing inleveren


Met name vanuit het sanitair is er een grote stroom messing die momenteel gerecycled wordt. Voorbeelden zijn kranen, fittingen en pijpjes. Daarnaast zijn scheepsschroeven en machineonderdelen produkten met een aanzienlijke restwaarde. De oud metaal prijs varieert sterk onder invloed van wereldwijde vraag en aanbod. Net als de oud koper prijs wordt ook de oud messing prijs daarom dagelijks aangepast aan de internationale prijsontwikkelingen.

VHZ neemt al uw messingrestanten in; ook als deze nog niet gescheiden zijn van uw koperrestanten (denk hierbij aan een koperen buis met een fitting). Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om gratis een minicontainer te plaatsen om uw messing schroot in te verzamelen. 

Bel gratis de oud metaal lijn  0800 - 66 444 66  voor de actuele messing prijs of over de mogelijkheden om een minicontainer te plaatsen. 


Eerlijk
Er zijn honderden verschillende kwaliteiten in de diverse metalen. VHZ geeft u een actuele en eerlijke prijs voor het metaal dat u in handen heeft, zonder verrassingen bij het afrekenen.


Snel
VHZ staat al jaren bekend om de snelle afhandeling van de inname van oude metalen. Geen lange wachtrijen, maar wegen - lossen - leeg wegen - betalen. Overdekt, dus geen nat pak als het regent!

 

Betrouwbaar
De weegschaal is gekalibreerd, de prijzen zijn vooraf duidelijk, het gewicht klopt. Betrouwbaarheid is ons bestaansrecht, en de enige reden waarom we reeds 60 jaar bestaan.

 

Contant
De betaling van de ingeleverde metalen is in principe contant, mits u het anders wilt. Zelfs bij de inname van oud metaal op locatie vind de weging en betaling op locatie plaats.