Nederlands English
010 - 4151866

   

Oud Aluminium inleveren
 

 

Er bestaat een grote diversiteit aan toepassingen in Aluminium, vaak met speciale legeringen. Hierbij valt te denken aan profielen (kasbouw, kozijnen), machineonderdelen, koelers en draaisel. 

Van Helvert Metalen heeft een geavanceerd analyse apparaat om de juiste kwaliteit aluminium te kunnen herkennen en af te rekenen. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste prijs voor het juiste materiaal. De oud metaal prijs varieert sterk onder invloed van wereldwijde vraag en aanbod. Net als de koper prijs wordt ook de oud aluminium prijs daarom dagelijks aangepast aan de internationale prijsontwikkelingen.

Ook bieden wij u de mogelijkheid 
om een (mini) container te plaatsen om uw aluminium schroot in te verzamelen. 

Bel gratis de oud metaal lijn  0800 - 66 444 66  voor de actuele aluminiumprijs!

 

 


Eerlijk
Er zijn honderden verschillende kwaliteiten in de diverse metalen. VHZ geeft u een actuele en eerlijke prijs voor het metaal dat u in handen heeft, zonder verrassingen bij het afrekenen.


Snel
VHZ staat al jaren bekend om de snelle afhandeling van de inname van oude metalen. Geen lange wachtrijen, maar wegen - lossen - leeg wegen - betalen. Overdekt, dus geen nat pak als het regent!

 

Betrouwbaar
De weegschaal is gekalibreerd, de prijzen zijn vooraf duidelijk, het gewicht klopt. Betrouwbaarheid is ons bestaansrecht, en de enige reden waarom we reeds 60 jaar bestaan.

 

Contant
De betaling van de ingeleverde metalen is in principe contant, mits u het anders wilt. Zelfs bij de inname van oud metaal op locatie vind de weging en betaling op locatie plaats.