Nederlands English
010 - 4151866

   

Oud Koper inleveren

 

 

Een van onze specialiteiten is al ruim 60 jaar de inkoop, verwerking en verkoop van oud koper. U kunt hierbij denken aan gebruikte koperen buizen, electriciteitsdraad, electrolytisch koper, aluminium- koperkoelers, koperen platen, etc. De oud metaal prijs varieert sterk onder invloed van wereldwijde vraag en aanbod. Net als de oud ijzer prijs wordt ook de oud koper prijs daarom dagelijks aangepast aan de internationale prijsontwikkelingen.

Specialiteit is de inname en verwerking van grond- en PVC kabel. Vanwege milieuvoorschriften is het verboden grondkabel te exporteren, maar door professionele ontmanteling van de kabels kunnen wij koperkabel scheiden in de diverse aparte afvalstromen als oud koper, oud lood, oud ijzer, oud aluminium en herbruikbaar PVC. Hiermee voldoen wij aan alle laatste milieueisen die er gelden op dit gebied.

Afvalscheiding en recycling in optima forma dus tegen uiterst scherpe prijzen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om gratis een minicontainer te plaatsen om uw koper schroot in te verzamelen. 


Bel gratis de oud metaal lijn  0800 - 66 444 66  voor de actuele koperprijs en de mogelijkheden!

 

 


Eerlijk
Er zijn honderden verschillende kwaliteiten in de diverse metalen. VHZ geeft u een actuele en eerlijke prijs voor het metaal dat u in handen heeft, zonder verrassingen bij het afrekenen.


Snel
VHZ staat al jaren bekend om de snelle afhandeling van de inname van oude metalen. Geen lange wachtrijen, maar wegen - lossen - leeg wegen - betalen. Overdekt, dus geen nat pak als het regent!

 

Betrouwbaar
De weegschaal is gekalibreerd, de prijzen zijn vooraf duidelijk, het gewicht klopt. Betrouwbaarheid is ons bestaansrecht, en de enige reden waarom we reeds 60 jaar bestaan.

 

Contant
De betaling van de ingeleverde metalen is in principe contant, mits u het anders wilt. Zelfs bij de inname van oud metaal op locatie vind de weging en betaling op locatie plaats.