Nederlands English
010 - 4151866


Kwaliteit
 

 


 

Expertise

Aangezien Van Helvert Metalen reeds sinds 1952 actief is in de handel van metalen is de opgebouwde expertise enorm. Deze kennis waarborgt met name de kwaliteit en de continuiteit van de organisatie, aangezien de produkten die geleverd worden voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen zoals de Euro- en Komo-normen. Heeft u dus vragen over non-ferro metalen dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 
ISO 9001:2008

Van Helvert Metalen is sinds 1998 ISO-gecertificeerd volgens de ISO9001-2008 norm. Deze normering garandeert met name sterke aandacht voor de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en niet te vergeten een optimale service voor onze relaties. 


MRF-Keurmerk

De erkenningsregeling MRF-keurmerk is een praktisch en branchespecifiek kwaliteitszorgsysteem dat exclusief voor de MRF-leden is ontwikkeld.
Voor meer informatie zie MRF-keurmerk op www.mrf.nl

 

Milieu

Naast kwaliteit van de produkten behoort tevens het zoveel mogelijk ontlasten van het milieu tot onze kerngedachten. Wij zijn van mening dat wij als metaalrecycler een extra verantwoordelijkheid hebben voor het bewust omgaan met de schaarse bronnen die we hebben. Vanuit deze gedachte doet VHZ sinds 1998 mee aan diverse projecten van Stichting Stimular. Voorbeelden zijn de introductie van de Milieubarometer, waarbij inzicht gegeven wordt in alle milieubelastende aspecten, en deelname aan het project "Duurzaam Ondernemen".