Nederlands English
010 - 4151866

 

Oud Lood inleveren
 

 

Naast koper is de recycling van lood een andere specialiteit. Hier komt onze functie als recycler namelijk zeer goed tot zijn recht, aangezien we de garantie geven dat nieuw bladlood na gebruik weer bij ons ingeleverd kan worden, waarna het vervolgens omgesmolten wordt tot loodblokken.

Ook hier dus recycling in Optima Forma! Overigens gelden hier wel onze strenge kwaliteitsnormen; niet alle loodrestanten zijn namelijk geschikt voor omsmelting naar loodblokken. De stroom van kwalitatief minder hoogstaand lood wordt extern gerecycled. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om gratis een minicontainer te plaatsen om uw lood schroot in te verzamelen. 

Bel gratis de oud metaal lijn  0800 - 66 444 66  voor de actuele loodprijs of over de mogeljkheden om een minicontainer te plaatsen.


 
 


Eerlijk
Er zijn honderden verschillende kwaliteiten in de diverse metalen. VHZ geeft u een actuele en eerlijke prijs voor het metaal dat u in handen heeft, zonder verrassingen bij het afrekenen.


Snel
VHZ staat al jaren bekend om de snelle afhandeling van de inname van oude metalen. Geen lange wachtrijen, maar wegen - lossen - leeg wegen - betalen. Overdekt, dus geen nat pak als het regent!

 

Betrouwbaar
De weegschaal is gekalibreerd, de prijzen zijn vooraf duidelijk, het gewicht klopt. Betrouwbaarheid is ons bestaansrecht, en de enige reden waarom we reeds 60 jaar bestaan.

 

Contant
De betaling van de ingeleverde metalen is in principe contant, mits u het anders wilt. Zelfs bij de inname van oud metaal op locatie vind de weging en betaling op locatie plaats.