Nederlands English
010 - 4151866

 

Oud RVS inleveren

 

Naast ijzer koopt VHZ ook RVS schroot in. Wij nemen alle gangbare RVS legeringen in, van RVS 304 en RVS 318 tot en met de meer bijzondere RVS soorten. Met onze geavanceerde analyseapparatuur weet u zeker dat u de juiste prijs krijgt voor het juiste materiaal. 

RVS prijzen varieren sterk onder invloed van wereldwijde vraag en aanbod. Net als de ijzer prijs wordt ook de RVS prijs daarom dagelijks aangepast aan de internationale prijsontwikkelingen op de London Metal Exchange (LME).


Van Helvert Metalen biedt u tevens de mogelijkheid om een (mini) container te plaatsen om uw RVS schroot in te verzamelen. 


Bel gratis de oud metaal lijn  0800 - 66 444 66  voor de actuele RVS prijs en de mogelijkheden!

 

 


Eerlijk
Er zijn honderden verschillende kwaliteiten in de diverse metalen. VHZ geeft u een actuele en eerlijke prijs voor het metaal dat u in handen heeft, zonder verrassingen bij het afrekenen.


Snel
VHZ staat al jaren bekend om de snelle afhandeling van de inname van oude metalen. Geen lange wachtrijen, maar wegen - lossen - leeg wegen - betalen. Overdekt, dus geen nat pak als het regent!

 

Betrouwbaar
De weegschaal is gekalibreerd, de prijzen zijn vooraf duidelijk, het gewicht klopt. Betrouwbaarheid is ons bestaansrecht, en de enige reden waarom we reeds 60 jaar bestaan.

 

Contant
De betaling van de ingeleverde metalen is in principe contant, mits u het anders wilt. Zelfs bij de inname van oud metaal op locatie vind de weging en betaling op locatie plaats.