Nederlands English
010 - 4151866

 
Oud Zink inleveren

  

Met name voor dakdekkers is VHZ een belangrijke partner voor de inname van zink. Ook hier is de recyclinggedachte uitstekend van toepassing, aangezien oud zink na raffinage weer tot een hoogstaand produkt verwerkt kan worden. De oud metaal prijs varieert sterk onder invloed van wereldwijde vraag en aanbod. Net als de oud ijzer prijs wordt ook de oud zink prijs daarom dagelijks aangepast aan de internationale prijsontwikkelingen.

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid 
om gratis een minicontainer te plaatsen om uw zink schroot in te verzamelen. 
 

Bel gratis de oud metaal lijn  0800 - 66 444 66  voor de actuele zinkprijs of over de mogelijkheden om een minicontainer te plaatsen.

 


 


Eerlijk
Er zijn honderden verschillende kwaliteiten in de diverse metalen. VHZ geeft u een actuele en eerlijke prijs voor het metaal dat u in handen heeft, zonder verrassingen bij het afrekenen.


Snel
VHZ staat al jaren bekend om de snelle afhandeling van de inname van oude metalen. Geen lange wachtrijen, maar wegen - lossen - leeg wegen - betalen. Overdekt, dus geen nat pak als het regent!

 

Betrouwbaar
De weegschaal is gekalibreerd, de prijzen zijn vooraf duidelijk, het gewicht klopt. Betrouwbaarheid is ons bestaansrecht, en de enige reden waarom we reeds 60 jaar bestaan.

 

Contant
De betaling van de ingeleverde metalen is in principe contant, mits u het anders wilt. Zelfs bij de inname van oud metaal op locatie vind de weging en betaling op locatie plaats.